Malzemeler:
200 gr keçi peyniri
3 kaşık labne peynir
Pul biber
5-6 dal ince kıyılmış maydanoz
2 bardak un
1 bardak su
1 yumurta
YAPILIŞI:
Un, yumurta ve su karıştırılarak yoğrulur. Hamurumuz yarım saat kadar dinlendirilir. Küçük bezeler kesilerek yufkalar açılır. Diğer yandan keçi peyniri, labne peyniri, pul biber ve ince kıyılmış maydanoz karıştırılarak iç malzememiz hazırlanır. Açılan yufkaların arasına iç malzemeden koyularak katlanır ve yanmaz tavada veya sac üstünde pişirilir. Gözlemelerimiz 4’e kesilerek servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder