Malzemeler:
1 kg kestane
2 bardak şeker
3 bardak süt
3 kaşık un
1 çay bardağı sıvı yağ
1 paket kabartma tozu
4 yumurta
YAPILIŞI:
Yumurta, süt, yağ, un ve kabartma tozu iyice çırpılır. Bir krep tavasına birer kepçe dökülerek pankeklerimiz pişirilir. Diğer yandan haşlanan kestanelerimiz soyulup şekerle birlikte karamelize edilir. Kestaneleri bu şekilde kendimiz hazırlayacağımız gibi hazır kestane şekeri de kullanabiliriz. Yayvan bir kaba alınan pankekler kestanelerin şurupları ile beraber servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder