Malzemeler:
1 çay bardağı ılık süt
1 paket kabartma tozu
1 adet yumurta
Aldığı kadar un
1 tutam tuz
3 adet domates
300 gr mantar
1 çorba kaşığı kekik
150 gr taze kaşar rendesi
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Yapılışı:
Süt, kabartma tozu, yumurta, un ve tuz karıştırılarak yoğrulur. Elde edilen hamur bir fırın kabına yayılır. Mantarlar ince ince doğranır, domatesler rendelenir ve kekik, tuz, taze kaşar rendesi ilave edilerek harmanlanır. Mandarlı karışım hamurun üzerine yayılarak 200 derecelik fırına koyularak 30 dakika kadar pişirilir. Dilimlenerek servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder