MALZEMELER:
1 paket lazanya makarna
200 gr ıspanak
200 gr pastırma
3 adet domates
200 gr taze kaşar rendesi
1 çay bardağı zeytinyağı
1 adet soğan
Tuz
Pul biber
YAPILIŞI:
Lazanyalar tuzlu suda 5 dakika haşlanıp süzülür. Soğan yemeklik olarak doğranır ve domateslerle beraber zeytinyağında kavrulur. Ardından ince kıyım doğranmış olan ıspanaklar ilave edilir ve 7-8 dakika daha kavurma işlemine devam edilir. Bir fırın kabına bir kat haşlanmış lazanya, bir kat domatesli ıspanaklı içten koyulur. Katlara birer sıra da pastırma döşenerek lazanya ve harcımız bitene kadar bu işlem devam eder. En üst kısma taze kaşar rendesi serpilerek 180 derecelik fırında 30 dakika kadar pişirilip lazanyamız sıcak olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
ahh ah nerde bizde o pastarma alacak para