Malzemeler:
4 adet tavuk budu
10 diş sarımsak
1 bardak krema
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çorba kaşığı taze çekilmiş karabiber
3-4 dal taze kekik
Tuz
YAPILIŞI:
Sarımsaklar ince kıyım doğranır ve derisi alınmış tavuk butları ile beraber sıvı yağda hafifçe kavrulur ardından 1 bardak su eklenerek tencerenin kapağı kapatılır ve hafif ateşte pişirilir. Krema, taze kekik ve çekilmiş karabiberler ilave edilerek ocağın altı kapatılır ve yemeğimiz sıcak olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder