Malzemeler:
1 paket kalın çubuk makarna
1 kase bezelye
2 adet havuç
2 adet kabak
1 demet dereotu
2 bardak süt
2 kaşık un
1 kaşık tereyağı
1 kâse taze kaşar
YAPILIŞI:
Makarnamız 7 dakika kadar haşlanıp süzülür. Kabaklar ve havuçlar uzun uzun doğranıp az sıvı yağda hafifçe çevrilir. Haşlanan makarnalar sebzeler, bezelyeler ve ince kıyılmış dereotu ile harmanlanıp bir fırın kabına yayılır. Un tereyağında kavrulup süt ilave edilip karıştırılır ve kaşar peynir rendesi ile makarnalarımızın üzerine dökülür. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 30 dakika kadar pişirilip sıcak olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder