Malzemeler:
10 adet baget tavuk
1 adet yumurta
3 kaşık un
3 kaşık galeta unu
1 tatlı kaşığı köri
2 çorba kaşığı soya sosu
1 kase yoğurt
3 çorba kaşığı mayonez
3 diş sarımsak
Yarım demet maydanoz
Tuz
Kızartmak için sıvı yağ
Yapılışı:
Tavuklar 20 dakika kadar az suyla haşlanıp süzülür. Yumurta, un, galeta unu ve soya sosu karıştırılarak haşlanmış bagetler bu karışıma bulanır. Kızgın yağda kızartılan bagetler yayvan bir tabağa dizilir. Diğer yandan sosu için sarımsaklar ezilir, yoğurt, mayonez, ince kıyılmış maydanoz ve köri karıştırılır. Kızaran bagetler sosla birlikte servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder