MALZEMELER:
Orta boy bir lahananın 1/4'ü
1 adet limon
1 çay bardağı zeytinyağı
1 demet taze soğan
200 gr ton balığı konservesi
100 gr örgü peynir
6-7 adet çeri domates
YAPILIŞI:
Lahanamız ince kıyım doğranır ardından limon ve tuz ile yoğrulur. Taze soğanlar doğranır, ton balıkları ve zeytinyağı ile harmanlanan lahanalarımız bir salata tabağına alınarak çeri domatesler ve doğranmış örgü peynir ile servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder