MALZEMELER:
200 gr konserve ton balığı
2 bardak mısır unu
1 paket kabartma tozu
1 bardak tam buğday unu
1 demet taze soğan
Tuz, karabiber
İnce kıyılmış maydanoz
1 çay bardağı zeytinyağı
1 çay bardağı su
YAPILIŞI:
Konservenin yağı süzülür, taze soğanlar ince kıyım doğranır ve bütün malzeme harmanlanarak karıştırılır. Elde edilen karışım yağlanmış mini kek kaplarına paylaştırılarak daha önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 30 dakika kadar pişirilir. Sıcak veya ılık olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder