Malzemeler:
1 kâse damla çikolata
2 bardak krema
2 kaşık un
Keki için
3 yumurta
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı süt
2,5 bardak un
1 bardak şeker
Yapılışı:
Yumurtalar şekerle çırpılarak köpürtülür. Diğer malzemeler ilave edilerek karıştırılır ve altının keki 170 derecelik fırında 50 dakika kadar pişirilir. Diğer yandan damla çikolata krema ve un ile çırpılarak pişirilir. Beyaz kekimizin üzerine sıcak sıcak dökülür. Yanardağ pastamız ılık olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder