Malzemeler:
200 gr tereyağı
1 adet yumurta
1 paket kabartma tozu
Aldığı kadar un
1 bardak pudra şekeri
1 çorba kaşığı tarçın
1 paket vanilya
5-6 adet kuru kayısı
1 kâse dövülmüş fındık
Yapılışı:
Kuru kayısılar küçük küçük doğranır ve bütün malzeme teker teker karıştırılarak yoğrulur. Yumuşak bir hamur elde edilir. İstenilen büyüklükte parçalar koparılarak yuvarlanır ve 170 derecelik fırında 30 dakika kadar pişirilir. Soğuduktan sonra servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder