Malzemeler:
1 demet semizotu
Yarım limon suyu
3 adet taze yumurta
Yarım çay bardağı sızma zeytinyağı
1 çay kaşığı hardal
1 kâse yoğurt
3 diş sarımsak
Tuz
YAPILIŞI:
Semizotları yıkandıktan sonra kalın sap kısımları ayıklanarak bir salata kâsesine alınır. Hardal, ezilmiş sarımsaklar, limon ve zeytinyağı çırpılarak semizotlarının üzerine dökülür. Diğer yandan yumurtalarımız kayısı olarak haşlanır ve salatamızın üzerine yerleştirilir. Arzuya göre yoğurt ile servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder