Malzemeler:
1 çay bardağı zeytinyağı
1 adet havuç
1 adet patates
2 adet soğan
1 çorba kaşığı taze zencefil
Tuz
Dereotu
1 adet limon suyu
Yapılışı:
Kerevizler birer parmak kalınlığında doğranır. Üzerlerine soğanlar halka hainde yerleştirilir. Patatesler ve havuçlar ince rendeden geçirilerek tencereye ilave edilir. Limon, tuz, zeytinyağı ve zencefil rendesi karıştırılarak 2 bardak su ile beraber kerevizlerin üzerine dökülür. Hafif ateşte 30 dakika kadar pişirilir. Soğuk olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder