Malzemeler:
6 adet yumurta
1 çorba kaşığı zerdeçal
Aldığı kadar un
Tuz
1 demet roka
10 adet çeri domates
100 gr eski kaşar veya parmesan peyniri
2 kaşık tereyağı
YAPILIŞI:
Yumurtalar, un, zerdeçal ve tuz karıştırılarak yoğrulur. Hamurumuzdan bezeler ayrılarak yufkalar açılır ve 1 saat kadar kuruduktan sonra katlanarak eriştemiz kesilir. Erişteler tereyağı ilave edilmiş suda pilav gibi demlenerek pişirilir. Çeri domatesler çok hafif tereyağında çevrildikten sonra ince kıyılmış roka ve peynirlerle beraber eriştemize ilave edilir. Sıcak olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder