Malzemeler:
200 gr dövülmüş ceviz
150 gr tereyağı
2 kaşık yoğurt
Tuz
Aldığı kadar un
1 adet yumurta sarısı
Yapılışı:
Tereyağı, yoğurt, tuz ve un karıştırılarak yoğrulur. Hamurumuz yarım saat dinlendikten sonra yufkalar açılır. Dörde bölünen yufkaların içlerine ceviz serpilerek katlanır. Hamurların üzerlerine yumurta sarısı sürülerek 180 derecelik fırında 30 dakika kadar pişirilerek sıcak olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder