Malzemeler:
7-8 adet kuru domates
1 çorba kaşığı kekik
3 adet yumurta
1 çay bardağı zeytinyağı
1 çay bardağı süt
Tuz
2,5 bardak un
Yapılışı:
Yumurtalar çırpılarak süt, yağ, un ve tuz ilave edilerek kek hamurumuz hazırlanır. Kuru domatesler 10 dakika kadar sıcak suda bekletilerek yumuşaması sağlanır. Domatesler zar şeklinde doğranır ve kek hamurumuza ilave edilir. Yağlanmış kek kalıbımıza dökülerek 170 derecelik fırında 50 dakika kadar pişirilir. Ilındıktan sonra dilimlenerek servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder