Malzemeler:
12-15 adet hazır baklava hamuru
500 gr ıspanak
1 adet soğan
1 çay bardağı zeytinyağı
1 adet yumurta sarısı
Tuz, karabiber
Yapılışı:
Soğanımız yemeklik olarak doğranır ve ince kıyılmış ıspanaklarımız ile beraber zeytinyağında kavrulur. Baklava hamurları zeytinyağı ile yağlanır ve hazırlanmış olan ıspanaklı içten yayılarak sarılır. Böreklerimizin üzerine yumurta sarısı sürülerek 180 derecelik fırında 30 dakika pişirilir. Sıcak veya ılık olarak dilimlenip servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder