Malzemeler:
600 gr kıyma
1 adet soğan rendesi
Tuz, karabiber
1 adet yumurta
2 çorba kaşığı galeta unu
Taze kaşar rendesi
300 gr ıspanak
1 adet soğan
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 kâse taze kaşar rendesi
Yapılışı:
Kıyma, soğan rendesi, tuz, karabiber, yumurta ve galeta unu karıştırılarak yoğrulur. Cevizden biraz büyük parçalar koparılarak çanak şekli verilir ve 10 dakika kadar fırında pişirilir. Bu sırada soğanımız ve ıspanaklarımız ince kıyım doğranarak sıvı yağda kavrulur. Fırından çıkan çanak köftelerimizin içine birer kaşık ıspanak koyularak taze kaşar rendesi serpilir. Tekrar 10 dakika daha fırınlanarak domates dilimleri ile servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder