Malzemeler:
300 gr kıyma
1 adet soğan rendesi
Tuz, karabiber
2 çorba kaşığı galeta unu
5 çorba kaşığı ev tarhanası
2 kaşık salça
2 kaşık tereyağı
1 çorba kaşığı nane
YAPILIŞI:
Kıyma, soğan rendesi, galeta unu, tuz ve karabiber karıştırılarak yoğrulur. Köfte harcımızdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparılarak yuvarlanır. Tarhanamız ıslatılarak eritilir. Salçamız tereyağında kavrulur ve 7-8 bardak su ilave edilerek kaynatılır. Daha önceden ıslattığımız tarhana ve köfteler ilave edilerek karıştırılır. 2-3 taşım kaynayan çorbamız kuru nane serpilerek servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder