Malzemeler:
10 adet milföy hamuru
1 adet yumurta sarısı
2 kâse renkli dolgu çikolatalı şekerlemeler
Yapılışı:
Milföy hamurları bir merdane yardımı ile hafifçe açılır, ikişer parmak kalınlığında şeritler kesilir. Kesilen şeritlerin üzerine şekerlemeler serpilerek yuvarlanır. Yağlı kâğıt serilmiş bir fırın tepsisine dizilen çöreklerimizin hamur kısımlarına yumurta sarısı sürülerek 180 derecelik fırında 20-25 dakika kadar pişirilir. Ilık veya soğuk olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
ismi çok hoşuma gitti çok sempatik