Malzemeler:
2 yumurta
1 kabartma tozu
1 kaşık yoğurt
1 çay bardağı sıvı yağ
Aldığı kadar un
1 bardak toz şeker
1 tutam tuz
Yapılışı:
Toz şeker hariç bütün malzemeler karıştırılarak yumuşakça bir hamur elde edilir. Hamurumuz 30 dakika kadar dinlendirilip açılır ve birer parmak kalınlığında şeritler kesilir. Alüminyum folyodan silindirler yapılarak hamur şeritler üzerlerine sarılır. Toz şekere batırılan hamurlar 180 derecelik fırında 20-25 dakika kadar pişirilir. Çay veya kahve ile servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder