MALZEMELER:
1 adet tavuk göğsü
1 adet tavuk budu
1 adet havuç
1 adet kereviz
1 adet kabak
Yarım demet maydanoz
Yarım demet dereotu
1 adet yumurta sarısı
Yarım limon suyu
YAPILIŞI:
Tavuklar 10 bardak suda haşlanır ve derileri ayıklanarak etleri didilir. Sebzeler zar şeklinde doğranarak az sıvı yağda kavrulur ve tavuk suyumuz ilave edilerek 15 dakika kadar pişirilir. Tavuk etleri ve ince kıyılmış maydanoz ile dereotu eklenerek ocaktan indirilir. Yumurta sarısı ile limon suyu çırpılarak çorbamızın terbiyesi yapılır ve sıcak olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder