Malzemeler:
2 adet kereviz
1 adet soğan
1 bardak krema
Yarım çay bardağı sıvı yağ
2 kaşı un
Yarım limon suyu
1 yumurta sarısı
Yarım demet ince kıyılmış maydanoz
Tuz, karabiber
Yapılışı:
Soğan ve kereviz rendelenerek sıvı yağda hafifçe kavrulur. Un ilave edilerek 5 dakika daha kavurma işlemine devam edilir. 6-7 bardak su eklendikten sonra 20 dakika kadar pişirilir. Robottan geçirilen çorbamız pütürsüz hale getirilir. Krema ilave edildikten sonra yumurta sarısı ve limon ile terbiyesi yapılarak sıcak olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder