Malzemeler (6 kişilik)
200 gramdana biftek
2 adet orta boy patates
2 su bardağı yoğurt
Yarımsu bardağı su
Tuz
Sıvı yağ
Üzeri için:
1 çorba kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber
Yapılışı:
İnce doğradığınız patatesleri sıvı yağda kızartıp kenara alın. Bifteği bir parmak kalınlığında doğrayıp kızartın. Yoğurdu ve suyu bir kaba alın. İyice çırpıp servis tabağına dökün. Üzerine önce patatesleri daha sonra etleri yerleştirin. Tuz serpin. Tereyağını kızdırıp toz kırmızıbiberi yakın. Tabağın üzerine gezdirip servise sunun.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder