Malzemeler ( 4 kişilik ):
3 adet yumurta
1 çorba kaşığı tereyağı
1 adet patates
1 adet kereviz
Yarım demet maydanoz
1 adet taze soğan
100 gram brokoli
Tuz, karabiber
Yarım yufka
Yapılışı:
Patates ve kerevizin kabuklarını soyun ve küp şeklinde doğrayın. Tavada 5 dakika kavurup kızartın. Maydanozu kıyın, taze soğanı ince ince doğrayın ve brokolileri de çok ince bir şekilde kesip harmanlayın. Üzerlerine kavrulmuş patates ve kerevizi de koyup karıştırın. Yarım yufkayı didikleyerek bu karışıma ekleyin. Bir tavaya tereyağını koyup eritin ve üzerine bu karışımı koyun. Yumurtaları çırpın, tavadaki sebzelerin üzerine döküp bir kapakla kapatın. Bu şekilde kısık ateşte 5 dakika pişirip ters çevirin ve diğer tarafının da 3 dakika pişmesini sağlayın. Servis tabağına alıp sıcak olarak servis yapın.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
yapsam mı yapmasam mı bir türlü karar veremedim