Malzemeler (4 Kişilik) :
400 gram karides
3 adet sivribiber
2 çorba kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
4 dal dereotu
1 adet kırmızıbiber
Yapılışı:
Tencereye karidesleri koyun ve 5 dakika kadar pişirin. Suyunu bırakıp çekinceye kadar kavurun. Üzerine sivri biberi doğrayıp koyun. Tereyağını da üzerine ilave edin ve 5 dakika daha pişirin. Pul biberi ve kırmızıbiberi ince doğrayıp karideslerin içine ekleyin, birlikte pişirmeye devam edin. Servis yaparken de ince kıyılmış dereotunu üzerine serpin.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder