MALZEMELER:
500 gram koyun eti
2 kaşık tereyağı
2 adet soğan
1 kaşık sirke
2 adet domates
5 adet patlıcan
2 kaşık tereyağı
2 kaşık un
Kekik
2 bardak süt
Tuz
Rendelenmiş Kaşar
YAPILIŞI:
Tencereye etleri alıp, suyu çekene dek kavurun. Tereyağını, soğanları ekleyin. 3 dakika daha kavurun. 1 çorba kaşığı sirkeyi ilave edin. Rendelenmiş domatesleri, kekiği, sıcak suyu ve en son tuzu ekleyerek, pişirin. Patlıcanları ateşte közleyip, ince kıyın. Tereyağını bir tavada eritin. 1. 5 çorba kaşığı unu ekleyip, kavurun. Üzerine soğuk sütü ilave edin. Karışım koyulaştığında ateşten alın. İnce kıyılmış patlıcanları, tuzu, rendelenmiş kaşarı ekleyin. Üzerine eti koyup, servis yapın.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder