Malzemeler:
500 gram erişte
2 çorba kaşığı tereyağı
4 çorba kaşığı beyaz peynir
1 adet domates
Yapılışı:
Bir tencereye 3 su bardağı su koyup kaynatın. Kaynayınca içine tuz atıp, erişteleri ekleyin. 15 dakika pişirin. Erişteler suyunu çekmediyse süzebilirsiniz. Tencereye tereyağını koyup, eritin. İçine pişen süzülmüş erişteleri koyup tencereyi sallayarak karıştırın. Üzerine rendelenmiş beyaz peyniri rendeleyip sıcak servis yapın. İstenirse üzerine ceviz de konulabilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder