MALZEMELER:
1 kg süt
3/4 su bardağı pirinç
1 su bardağı şeker (isteğe göre ayarlanabilir)
2 su bardağı su
YAPILIŞI:
Sütü bir tencereye boşaltın, 2 bardak da suyu ekledikten sonra kaynatın. Suda bekletilen pirinci yıkayıp süzün. Süt kaynadıktan sonra pirinci ilave edin. Pirinçler pişince şekerini katıp, 5-10 dk kıvama gelinceye kadar kaynatmaya devam edin. Pirinçler piştiğinde çok fazla koyulaştırmadan kaselere paylaştırın, zaten kendisi soğudukça koyulaşacaktır. Soğuduktan sonra üzerine tarçın serperek servis edebilirsiniz.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder