MALZEMELER:
1 bardak tel şehriye
3 yemek kaşığı un
Yarım litre süt
Tavuk göğsü
3 bardak tavuk suyu
3 bardak su
5 kaşık sıvıyağ
Tuz
YAPILIŞI:
Unu 3 kaşık yağ ile rengi değişene kadar, başka bir tavada 2 kaşık yağ ile şehriyeyi yine rengi biraz koyulaşana kadar kavurun. Kavrulmuş unun üzerine yarım litre sütü, sonra suyu ve daha sonra tavuk suyunu azar azar karıştırarak ilave edin. Sürekli karıştırarak kaynatın. Kaynadıktan sonra altını kısın ve ufak doğranmış tavuk göğsünü içine atın. En son kavrulmuş şehriyeyi çorbanıza katın. Şehriyeler yumuşayana kadar pişirin. Üzerini maydonoz ile süsleyip, servis edin.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder