MALZEMELER:
2 adet soğan
1 adet elma
2 kaşık sıvı yağ
Bir fincan un
Limon suyu
Bir kaşık köri
Beş bardak et suyu
Tuz
Karabiber
YAPILIŞI:
Elmayı, havucu ve soğanı soyduktan sonra küçük küpler halinde doğrayın. Doğradığınız malzemeleri kızdırdığınız yağ içerisinde beş dakika kavurun. Unu ve köriyi ekleyerek karıştırın ve bu şekilde yaklaşık beş dakika daha kavurun. Bu süre sonunda et suyunu ekleyin ve yaklaşık beş dakika kaynatın. Limon suyunu, tuzu ve karabiberini eklediğiniz çorbayı kırk dakika pişmeye bırakın. Pişme işlemi bittikten sonra blender ile iyice ezin. Servis yaparken maydanoz yapraklarını kullanın.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder