MALZEMELER:
400 gram kuşbaşı kuzu eti
16 adet konserve küçük enginar
2 çorba kaşığı zeytinyağı
2 adet orta boy soğan
3 diş sarmısak
Tuz, karabiber, biberiye
YAPILIŞI:
Zeytinyağını kızdırıp ince kıydığınız soğan ve sarmısakları tavaya alın. Eti de ekleyip birlikte soteleyin. Üzerini geçecek kadar sıcak su ilave edip pişmeye bırakın. Etler yumuşayınca enginarları ekleyin. Tuz ve karabiber ilave edip enginarlar pişince ocaktan alın. Biberiye ile süsleyerek servis yapın.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder