MALZEMELER:
400 gram vanilyalı dondurma
Yarım su bardağı tahin
4 adet kağıt helva
1 çorba kaşığı susam
4 çorba kaşığı pekmez
YAPILIŞI:
Dondurmayı biraz yumuşatıp üzerine tahini ekleyin. İyice karıştırıp yeniden dondurun. Kağıt helvaları servis tabağına alıp, üstlerine dilimlediğiniz dondurmayı yerleştirin. Yapışmaz yüzeyli bir tavada pembeleşene kadar kavrulmuş susamları dondurmaların üstüne serpin. Pekmez gezdirerek servis yapın.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder