Malzemeler
4 adet kalamar
sotelemek için sızma zeytinyağı
Yarım demet roka yaprağı
Yarım demet göbek marul
Birkaç dilim domates
1 adet salatalık
1 adet havuç
1 çorba kaşığı konserve mısır
1 küçük kutu konserve tonbalığı
3 çorba kaşığı sızma zeytinyağı
1 adet limonun suyu
Tuz,
pulbiber,
kekik
Yapılışı
Kalamarı, çok az zeytinyağı, pulbiber ve kekikle soteleyin. Salatalığı yıkayıp, kabuklarıyla birlikte dilimleyin. Roka yaprakları ile göbek marulu irice doğrayın. Servis kabına alın. Üzerine dilimlenmiş domates, salatalık ve rendelenmiş havucu ekleyin. Ton balığı ve sotelenmiş kalamarı ilave edin. Mısırları üzerine serpip, tuzunu ekleyin. Zeytinyağı ve limon suyunu ilave ederek servis yapın.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder