Malzemeler
300 gram izmir tulum peyniri
2 dilim bayat ekmek
5-6 dal maydanoz ve dereotu
2 adet yumurta, tuz, karabiber
Kızartmak için:
Sıvıyağ
Peynir Köftesi Yapılışı
İzmir tulum peynirini çatalla ezin. Bayat ekmekleri ıslatıp sıkarak suyunu alın. Elinizle ufalayarak tulum peynirine ekleyin. Maydanoz ve dereotunu incecik kıyın. Çırpılmış yumurtaları peynire ekleyin. Kıyılmış maydanoz ve dereotunu ekleyin. Tuz ve karabiberini ayarlayın. Avuç içinizde yassı köfteler hazırlayın. Derin bir tavada sıvıyağı kızdırın. Köfteleri yağda pembeleşene kadar kızartın. Sıcak olarak servis yapın
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder