4 kişilik Malzemeler
200 gram tavuk göğüs eti
1 adet soğan
4 diş sarımsak
1 çay bardağı tel şehriye
2 çorba kaşığı tereyağı
1 limon
Bir tutam zerdeçal
Tuz, karabiber
6 su bardağı su
Yapılışı:
Tencerede tereyağını eritin. Üzerine sarımsak, soğan ve tavuk etini iri parçalara bölüp ekleyin. Suyunu ilave edip kaynatın. Tavuk eti iyice pişince süzün. Suyunu tencereye alıp içine şehriyeleri, didiklenmiş tavuk etlerini ilave ederek pişmeye bırakın. Şehriyeler pişince ocaktan alıp içine baharatları ekleyip karıştırın. Servis yapılırken limon suyu sıkıp sıcak olarak ikram edin.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder