Malzemeler :
1 su bardağı nohut (geceden ıslatılmış)
2 su bardağı buğday
Yoğurt
Nane
Tuz
Yoğurtlu Soğuk Çorba Yapılışı :
Nohut ve buğdayı sulu lapa haline gelene kadar haşlayın. Altını kapattıktan sonra tuzunu ve naneyi ekleyin. Tuz önceden konulursa taneler sertleşirler. Elde ettiğiniz helmelenmiş ılık ve sulu lapa kıvamındaki karışıma azar azar yoğurt ilave ederek, istediğiniz kıvama gelince soğumaya bırakın.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder