Malzemeler
1 paket Misket Köfte
200 ml Krema
1 çorba kaşığı Tereyağı
1 diş sarımsak, ezilmiş
250 g bezelye
Yarım su bardağı doğranmış fesleğen
Yapılışı
Derin bir tencereye tereyağını, sarımsağı koyun ve kısık ateşte eritin. Köfteleri içine atın ve ocağın ısısını arttırın, tencereyi sallayarak 5-6 dakika köfteleri pişirin. Bezelyeyi ve 1 su bardağı suyu ilave ederek 5 dakika birlikte pişirin. Kremayı ve fesleğenleri ilave edip 2-3 dakika sonra altını kapatın ve servis edin.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder