Malzemeler
1 adet kefal
1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
2 adet yumurta
200 gram galeta unu
2 diş sarmısak, tuz, karabiber
Yapılışı
BALIĞIN filetosunu çıkarın ve çok ince kıyın. İçine rendelenmiş kaşar peyniri, yumurta, galeta unu, dövülmüş sarmısak, tuz ve karabiber katın. Tüm malzemeyi iyice yoğurun. Ceviz büyüklüğünde parçalar koparın ve avucunuzun içinde yuvarlayın. Kızdırılmış sıvıyağda kızartın. Sıcak olarak servis yapın.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder