MALZEMELER:
1 adet levrek
1 küçük soğan
Yarım demet maydanoz
Yarım limon suyu
1 çay kaşığı limon kabuğu rendesi
Tuz
Yarım çay bardağı zeytinyağı
1 bardak krema
YAPILIŞI:
Soğanlar halka şeklinde doğranır ve zeytinyağında kavrulur. Ocaktan indirildikten sonra limon suyu, krema, tuz, limon kabuğu rendesi ve kavrulmuş soğan ilave edilerek çırpılır. Balığımız fleto çıkartılarak bir fırın kabına yerleştirilir. Üzerine kremalı karışım dökülerek 175 derecelik fırında 30 dakika kadar pişirilir. İnce kıyılmış maydanoz serpilerek servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder