MALZEMELER:
2 bardak un
3 yumurta
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 çay bardağı süt
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı badem tozu
1 çay bardağı kırık badem
1 bardak şeker
YAPILIŞI:
Şeker ve yumurtalar köpürene kadar çırpılır. En son bademler olmak üzere bütün malzeme karıştırılır. Yağlanmış küçük kek kalıplarının yarılarına kadar kek hamurundan paylaştırılır ve 170 derecelik fırında 30 dakika kadar pişirilir. Soğuduktan sonra kalıplardan çıkarılan keklerimiz servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder