MALZEMELER:
200 gr tereyağı
1 paket kabartma tozu
2 adet yumurta akı
1 bardak pudra şekeri
Aldığı kadar un
1 paket vanilya
2 çorba kaşığı kakao
YAPILIŞI:
Yumurta akları köpürene kadar çırpıldıktan sonra diğer malzemeler kakao hariç ilave edilir. Kurabiye hamurumuzdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparılarak yuvarlanır. Kurabiyelerin ortalarına çay kaşığının ucu ile kakao koyularak 170 derecelik fırında 30 dakika kadar pişirilir. Soğuduktan sona servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder