Malzemeler
400 gram kırlangıç fileto
1 çorba kaşığı sıvıyağ
100 gram tereyağı
1'er adet soğan ve domates
1 diş sarmısak, 2 adet sivri biber
100 gram mantar, tuz, karabiber
Yapılışı
Kırlangıç filetoyu bir parmak uzunluğunda doğrayın ve sıvıyağda rengi dönene kadar kavurup, bir kenara alın. Ayrı bir tavada tereyağını eritip kıyılmış soğan ve sarmısağı ilave edip, kavurun. Kıyılmış biber, zarı soyulup doğranmış mantar, kabuğu soyulup küp doğranmış domates, tuz ve karabiber katıp, kısık ateşte 2-3 dakika kavurun. Daha sonra balığı ilave edip, 1-2 dakika daha kavurduktan sonra tavayı ocaktan alın ve sıcak olarak servis yapın.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder