Malzemeler:(4 kişilik)
1 adet soğan
2 adet patlıcan
2 adet kabak
2 adet biber
2 adet domates
10 adet taze fasulye
2 çorba kaşığı zeytinyağı
Tuz, pulbiber
Sebze güveç Tarifi:
Soğanı piyazlık doğrayın. Patlıcanı alacalı olarak soyun. Kabak, patlıcan, biber ve kabuğu soyulmuş domatesi küp biçiminde doğrayın. Taze fasulyeyi küçük küçük doğrayın. Sebzeleri tuz, zeytinyağı ve pulbiberle karıştırın. Güveçlere paylaştırın. Sebzelerin kararmamasını istiyorsanız üzerine alüminyum folyo örtün. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında sebzeler iyice yumuşayana dek pişirin.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder