Malzemeler:
4 dolu yemek kaşığı hazır tarhana
6 su bardağı su
2 su bardağı süt
50 gr. tereyağı
Tuz, karabiber, pulbiber
Yapılışı:
Derin bir tencereye tarhana, su ve sütü alıp karıştırarak kaynatın. Kaynadıktan sonra terayağını ekleyin ve sürekli karıştırarak koyulaşana kadar orta ateşte pişirin. Kıvamı çok koyu olursa su ya da süt ilave ederek ayarlayabilirsiniz. Tuz, karabiber ve pulbiber ilave edip sıcak servis yapın. Dilerseniz servis yaparken bir miktar tereyağını kızdırıp pulbiberler yakarak çorbanın üzerine gezdirebilirsiniz.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER

0 yorum:
Yorum Gönder