İçindekiler (3 kişilik)
3 adet çupra
2 adet havuç
1 adet soğan
8-10 sap maydanoz
2-3 tane kereviz yaprağı
zeytinyağı
Hazırlanışı
Tenizlenen çupralar yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizilir. Üzerine halka halka doğranmış soğanlar ve kibrit çöpünden biraz kalın doğranmış havuçlar serpiştirilir. Balıkların üzerine zeytinyağı gezdirilip önceden 190 dereceye ısıtılmış fırına verilir. Balıkların pişmesine yakın yaklaşık yarım saat sonra üzerine maydanoz sapları ve kereviz yaprakları serpilir. 10 dakika daha pişirilip fırından alınıp servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder