Malzemeler:
200gr. ispanak
1 su bardagi kasar peyniri rendesi
1/2 demet maydanoz
Krep Icin:
1,5 su bardagi un
4 yumurta
1 su bardagi sut
2 corba kasigi siviyag
tuz
Yapilisi:
1)Ispanaklar bir kasik siviyag ile oldurulur.
2)Ayri bir kapta kasar ile ince kiyilmis maydanoz karistirilir.
3)Krep hamuru icin un, yumurta,sut, siviyag ve tuz iyice karistirilir.
4)Teflon tava cok az yaglanip krep hamurundan yarim kepce tavaya dokulur.iki tarafi da kizartilir.
5)Kizaran krepleri duz bir yere alip uzerine bir kasik ispanak ve icten biraz konulup rulo halinde sarilir.
6)Bu sekilde hazirlanan krepler iki parmak genisliginde kesilir.Yaglanmis firin tepsisine dizilir uzerine kasar peyniri rendesi serpilip firinda kasarlar eriyinceye kadar pisirilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder