Malzeme:
1 Paket Margarin
1 Yumurta
1 Kabartma Tozu
1 Vanilya
Aldığı kadar Un
Avuç içi kadar (veya 1 su bardağı) Ceviz veya Fındık
Dışı İçin:
1,5 Bardak Pudra Şekeri
1 Çorba kaşığı Kakao
1 Tatlı kaşığı Tarçın
Yapılışı:
Oda sıcaklığında beklemiş margarini, yumurtayı, kabartma tozu, vanilya ve cevizi karıştırıp unu azar azar ekliyorsunuz. Yumuşak bir hamur elde edince yağsız tepsiye küçük ceviz büyüklüğünde toplar yaparak diziyorsunuz. Hafif pembeleşince fırından çıkarıp, Pudra şekeri, Kakao ve Tarçın karışımına bulayıp tabağa dizip soğumasını bekleyin.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder