MALZEMELER:
2 su bardağı un
100 gr. tereyağı
1 çay kaşığı tuz
Yarım çay bardağı su
İçi için:
1'er adet havuç, kabak ve dolmalık biber
1 çorba kaşığı tereyağı
2 adet yumurta
1 su bardağı süt
2 çorba kaşığı un
YAPILIŞI:
Bir kapta hamur için verilen malzemeleri yoğurun. Yağlanmış tart kalıbına hamuru döşeyin. İçi için havuç, kabak ve biberleri küp doğrayın. Bir çorba kaşığı tereyağında beş dakika soteleyip biraz soğuduktan sonra hamurun üzerine yayın. Bir kasede yumurta, süt ve unu çırpın, sebzelerin üzerine dökün. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 25 dakika pişirin.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
selam siten çok şeker msnmi eklersen sevinirim njqhtr@web.com böyle sitelerle uraşmayı çok severim teşekkürler