Malzemeler:
Yarım paket ıspanaklı makarna
Yarım paket domatesli makarna
1 bardak krema
1 adet soğan
1 kâse bezelye
1 kâse taze kaşar rendesi
Tuz
Karabiber
Yapılışı:
Makarnalar 10 dakika haşlanıp suyu süzülür. Soğan yemeklik olarak doğranır ve az sıvı yağda hafifçe kavrulur. Arkasından bezelyeler ve haşlanmış makarnalar ilave edilir. Tencereye krema eklenerek makarnaların kremayı çekmesi için 5 dakika kadar hafif ateşte pişirilir. Tuz, karabiber ve taze kaşar ilave edilerek makarnamız sıcak olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder